Agenția de marketing și tehnologie Ideologiq anunță un parteneriat nou cu Unifiedpost Business Solutions și începe comunicarea pentru platforma Banqup

Agenția de marketing și tehnologie Ideologiq anunță un parteneriat nou cu Unifiedpost Business Solutions și începe comunicarea pentru platforma Banqup
Adrian Ichim, fondator și partener Ideologiq

Agenția de marketing și tehnologie Ideologiq anunță un parteneriat nou cu Unifiedpost Business Solutions România și începe comunicarea pentru platforma Banqup, o soluție de business cu ajutorul căreia antreprenorii, dar și companiile mici și medii își pot digitaliza operațiunile și gestiona rapid facturile. Astfel, utilizatorii vor putea transforma facturile din format PDF, sau cele fizice, în format electronic, vor putea genera facturi electronice direct din platformă și vor putea lucra eficient cu departamentul de contabilitate.

Urmărind o strategie bazată pe analiza detaliată a contextului actual, agenția Ideologiq dezvoltă un concept creativ pornind de la mesajul: Secretul succesului este să îți urmezi pasiunea. Și recomandarea contabilului.” 

Unifiedpost Group, companie cu sediul central în Belgia și cu o cifră de afaceri de 110 de milioane de euro, a intrat recent pe piața din România și oferă clienților posibilitatea de a folosi, pentru o perioadă determinată, aplicația Banqup în mod gratuit. Banqup poate simplifica semnificativ operațiunile administrative, poate extrage datele de pe facturile de intrare și crea facturi electronice. În acest fel,  utilizatorii se vor putea concentra pe pasiunea pentru propriul business, fără stresul gestionării facturilor.

“Ne bucurăm că am pornit la drum în anul 2022 alături de un nou partener, Unifiedpost Business Solutions. Odată cu lansarea platformei Banqup pe piața din România, vom demara o serie de proiecte extraordinare pe care le avem în plan și suntem încrezători că această soluție inteligentă va fi o opțiune foarte interesantă pentru viitorii clienți. În plus, suntem nerăbdători să vedem cum va performa și care va fi opinia utilizatorilor“, a declarat Adrian Ichim, fondator și partener Ideologiq.

Soluția Banqup este dedicată antreprenorilor, freelancerilor sau IMM-urilor și are scopul de a structura situațiile financiare complexe prin crearea și furnizarea de soluții digitale convenabile și inteligente.

„Unifiedpost Group a decis ca 2022 să fie anul în  care lansează principalele sale soluții pentru mediul de afaceri și în România, printr-o nouă divizie locală de servicii de business, Unifiedpost Business Solutions SRL. Începând cu anul 2009, România a devenit atractivă pentru strategia de dezvoltare a Unifiedpost Group, Timișoara găzduind de atunci principalele resurse de dezvoltare pentru soluțiile software ale grupului. Ultimii ani ne-au arătat o maturizare continuă a mediului privat de business în ceea ce privește digitalizarea și pare că, indiferent de mărimea lor, companiile românești sunt din ce în ce mai orientate în a adopta soluțiile de business potrivite.

Banqup este o aplicație destinată oricărui antreprenor care își dorește să se conecteze la o lume digitală, să poată primi și emite facturi electronice foarte simplu de la și către partenerii lui, să poată colabora în timp real cu contabilul său, ba chiar să efectueze plăți și să primească încasări direct în aplicație. Parteneriatul cu agenția Ideologiq este foarte valoros pentru noi și ne bucurăm de o colaborare cu una dintre cele mai renumite agenții media din România. Avem toată încrederea că ne vor ajuta să transmitem către publicul din România beneficiile soluțiilor noastre, de care și alte țări din zona de vest se bucură deja”, a declarat Kaur Lohk, CEO, Unifiedpost South East Europe.

Suplimentar aplicației Banqup, portofoliul de soluții al companiei Unifiedpost Business Solutions, destinat pieței din România, include și alte soluții software de business mature, utilizate de companii din întreaga lume precum:

  • platforma FitekIn ce automatizează procesarea facturilor de achiziție pentru companiile ce primesc sute de facturi lunar;
  • portalul pentru managementul colectării creanțelor în mod electronic, Unifiedpost Payments;
  • Platforma pentru agregarea și managementul livrării documentelor pe diferite canale,atât electronice, cât și clasice,

Beneficiind de maturitatea acestor soluții și de know-how-ul dobândit în țări puternic dezvoltate din punct de vedere al mediului antreprenorial, Unifiedpost Business Solutions și-a propus să ofere avantaje tehnologice business-urilor din România, fie că este vorba despre un freelancer sau de o corporație. 

Ideologiq este o agenție de marketing și tehnologie cu experiență de peste 12 ani în dezvoltarea de tehnologie și comunicare digitală, în piețele din regiunea SEE-CEE, în special în România. 

Agenția Ideologiq oferă clienților soluții și servicii de: consultanță, strategie, creație, branding, dezvoltare de programe de loializare (B2B, B2C și EVP), dezvoltare de tehnologie și platforme software (web, mobile, e-commerce, AR, VR), comunicare socială online, optimizări ale performanței online (SEO, UX, CRO, PPC), implementarea evenimentelor (online, offline sau hibrid). 

Ideologiq este, în acest moment, una dintre cele mai recunoscute agenții de marketing și tehnologie din România, formată dintr-o echipă de peste 30 de persoane în București, la care se adaugă reprezentanții din birourile regionale ale companiei din Zagreb și Belgrad, care coordonează activitatea Ideologiq Adria și respectiv birourile din Atena și Salonic, care coordonează activitatea Ideologiq Aegean. Mai mult de jumătate dintre membrii echipei Ideologiq sunt seniori cu peste zece ani de experiență în dezvoltarea de tehnologie, marketing și comunicare. 

Printre clienții agenției se numără: Pfizer, Boehringer-Ingleheim, Bricodepot, Holcim, Smithfiled, Green Group, Castrol, Michelin, Porsche, Max Bet, Raiffeisen, ALPLA sau Medsana.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ideologiq

Ideologiq este o agentie de marketing digital si comunicare, cu experienta de peste 15 ani in dezvoltarea de tehnologie si comunicare digitala, in pietele din regiunea SEE-CEE, in special in Romania, Moldova, Grecia,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related