[Veterani media] Nicoleta Rătescu: Dacă le știi pe toate de la început, unde mai e misterul, unde mai e plăcerea descoperirii?

[Veterani media] Nicoleta Rătescu: Dacă le știi pe toate de la început, unde mai e misterul, unde mai e plăcerea descoperirii?

Daca nu iti mergea faxul, trebuia sa te urci in troleibuz si sa te duci la agentia unde trebuia livrata monitorizarea campaniei unui client. Sa-i spuna cineva asta unui junior, in media. N-ar crede. Dar asa stateau lucrurile in industrie, acum ceva ani, dupa cele povestite de Nicoleta Rătescu, Managing Director Media Concept Store.

Incepem o serie editoriala dedicata specialistilor in Media si ii intrebam despre cum au evoluat lucrurile in industrie de cand au inceput ei si pana azi, despre povestile adunate de-a lungul timpului si despre cum arata parcursul lor personal:

"Am fost de la director de vanzari in televiziune si radio, la director de programe locale in televiziune, am condus o companie de instore marketing si una de media, pana am deschis, impreuna cu alte patru colege si prietene, Media Concept Store".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related