Companii importante ofera stagii de practica studentilor castigatori la Romanian PR Award 2006

Competitia Romanian PR Award premiaza in fiecare an studentii interesati de excelenta in comunicare prin intermediul sectiunii Students Award, dedicata viitorilor specialisti in relatii publice.

In fiecare an, castigatorii categoriei Students Award primesc stagii de practica in importante agentii de profil sau in departamente de comunicare ale unor companii de renume din tara. Anul acesta agentiile GMP, Tempo, Next Adevertising, Action PR Group si Media Consulta alaturi de companiile Vodafone, HVB, Banc Post si ziarul Cotidianul ofera locuri de practica pentru cei mai buni studenti din concurs. In total vor fi asigurate 20 de stagii de practica. Ca si la editiile precedente, NOI Distributie premiaza participantii la aceasta sectiune cu carti de specialitate renumite aparute exclusiv la mari edituri din strainatate. In plus, studentii inscrisi in concurs beneficiaza si de un training gratuit al agentiei Achelis & Partner Public Relations, principalul furnizor de cursuri de specialitate de pe piata romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related