Institute for Public Relations alaturi de Romanian PR Award pentru "Mai multa performanta in PR!"

Institute for Public Relations (IPR) onoreaza fundatia Forum for International Communications ca partener institutional Romanian PR Award. Bogata experienta de cercetare in domeniul relatiilor publice a prestigiosului institut american intareste mesajul pe care il propune Romanian PR Award industriei romanesti de comunicare - Mai multa performanta in PR.

Gratie parteneriatului, vizitatorii site-ului www.praward.ro si cititorii newsletter-ului PR Award vor avea acces la informatiile si analizele IPR care vor acoperi teme actuale din domeniu, precum rolul cercetarii si educatiei in PR, relatia dintre PR si publicitate, online PR, importanta masurarii si evaluarii in PR, indicatori de performanta in campaniile de PR, Public Affairs si lobby, transparenta si credibilitatea in comunicarea corporatista.
Parteneriatul va capata consistenta prin prezenta in juriul international al competitiei PR Award a lui Peter Debreceny, Presedintele IPR. Peter Debreceny aduce cu sine experienta unui institut care si-a creat un brand tocmai din importanta data cercetarii in PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related