Confident Communications, noua agenție de PR pentru compania americană Thoughtworks în România

Confident Communications, noua agenție de PR pentru compania americană Thoughtworks în România

Confident Communications este noua agenție de relații publice pentru compania americană Thoughtworks în România. Fondată în Chicago cu mai bine de 28 de ani în urmă, Thoughtworks este un lider global în consultanță tech, cu peste 10.000 de angajați, care revoluționează proiectarea și livrarea de software. Thoughtworks construiește în mod constant noi tehnologii pentru partenerii săi din întreaga lume, pentru a le pune la dispoziție o serie completă de soluții capabile să reflecte peisajul digital în continuă schimbare.

„Echipa Confident are expertiza necesară pentru a pune sub lumina reflectoarelor impactul pe care tehnologia îl are asupra societății și a modului în care aceasta evoluează zi de zi. Suntem entuziasmați că Thoughtworks ne-a ales ca parteneri în România. Împreună îi vom ajuta pe oameni să înțeleagă și să iubească industria tech”, spune Mara Gojgar, fondator Confident Communications. 

„Suntem o organizație foarte dinamică și aveam nevoie de un partener de comunicare versatil, care să ne ajute să creăm o mai bună vizibilitate asupra gamei mari de proiecte și oportunități de angajare pe care le avem pe piața locală. Abordarea strategică propusă de Confident Communications a rezonat foarte bine cu viziunea și obiectivele noastre în România. Avem peste 180 de specialiști în birourile noastre din București, Iași și Cluj, care oferă servicii premium de consultanță în tehnologie pentru clienții Thoughtworks din regiune și din întreaga lume. Scopul companiei este de a încuraja oamenii cu talent să creeze un impact extraordinar asupra celor din jur și a lumii în care trăim, prin intermediul tehnologiei. Colegii noștri sunt pasionați să rezolve probleme complexe și să vină cu soluții la nevoile pe care le întâmpină omul modern. Lucrăm în echipe autonome, în care fiecare membru își poate exprima opinia, viziunea și poate evolua profesional așa cum își dorește”, spune Andra Viorica, senior marketing manager, Thoughtworks România.

De-a lungul timpului, Thoughtworks a dezvoltat produse tehnologice inovatoare pentru unele dintre cele mai de succes organizații din lume, de la companii globale din Fortune 500, până la scale-up-uri renumite din domeniul tech. Thoughtworks este unul dintre pionierii mondiali în transformarea digitală, integrarea Inteligenței Artificiale și Machine Learning, modernizarea platformelor digitale, furnizarea de soluții cloud, design software și customer experience.

Pe lângă instrumentele și soluțiile tehnologice de ultimă generație pe care le oferă clienților săi, Thoughtworks publică în mod constant două rapoarte despre tendințele pieței, precum și despre inovațiile în materie de software dezvoltate de echipele sale. Looking Glass, de exemplu, este un ghid cuprinzător al schimbărilor cheie din domeniul tech, care vor modela afacerile în viitor, în timp ce Technology Radar este o publicație de opinie care se bazează pe perspective interne asupra funcționalității noilor tendințe în tech. Deoarece este important ca liderii din business să fie fluenți în tehnologie, Thoughtworks a creat și Decoder, un ghid cuprinzător care explică într-un limbaj foarte accesibil oricui peisajul tehnologic în continuă evoluție.

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializată de servicii foto, video, podcast și live streaming.

În anul 2021, Confident Communications a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum Xiaomi, VTEX, Anchor Grup, Roche Diagnostics, Next UP (Ciel), METAMINDS, Connections, Mitsubishi, Spaces, Regus, Liberty Galați. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related