Romanian PR Award ii invita pe comunicatori la Decision-Board

Romanian PR Award ii invita pe comunicatori la Decision-Board

Cea de-a XII-a editie a competitiei Romanian PR Award vine sa intareasca rolul directorului de comunicare in boardul organizatiilor si in luarea deciziilor strategice. Paradigma managementului strategic reflecta viziunea pe care competitia Romanian PR Award incerca s-o promoveze de peste un deceniu. Este o perspectiva care inglobeaza idealurile celor care au marcat istoria relatiilor publice si ale celor mai iscusiti dintre practicienii de azi.

Credem cu tarie ca prezenta directorului de comunicare in board-ul organizatiilor nu este nici utopica, nici imposibil de atins. Istoria competitiei ne arata ca exista organizatii in Romania care au adoptat cu succes acest model.

Chiar si cel mai talentat director de comunicare nu poate sa-si foloseasca optim potentialul profesional daca nu se afla intr-un raport de parteneriat cu managementul de top. Acesta gestioneza nu doar atributiile specifice functiei de comunicare, este totodata consilier si alter ego al CEO-ului. Iar raportul celor doi contribuie semnificativ la succesul organizatiei si la credibilitatea comunicarii.

Decision-Board, pe scurt D-board, gadgetul origami al celei de-a XII-a editii a Romanian PR Award, creat de Vitrina Advertising, incearca intr-un mod ludic sa ofere raspunsuri non-uzuale la intrebari cat se poate de presante. D-board este un obiect, dar si un instrument. Un joc inofensiv, dar si o modalitate altfel de a lua decizii. Functia sa principala este simplificarea si oferirea de raspunsuri non-uzuale pentru intrebari cat se poate de presante. Desi numarul raspunsurilor este finit, numarul intrebarilor care ii pot fi adresate este nesfarsit, astfel ca D-board poate fi utilizat de fiecare data cand ne aflam in fata unui impas.

„Competitia din acest an se anunta mai diversa si mai puternica, reusind sa adune sub aceeasi umbrela nume marcante ale breslei comunicatorilor din tara si strainatate, parteneri prestigiosi si zeci de concurenti care dau comunicarii insemnatatea cuvenita. Multumim in mod special membrilor distinsi ai juriului, concurentilor, partenerilor si prietenilor care ne onoreaza cu incredere an de an”, a declarat Dana Oancea, membru in board-ul Forum for International Communications.

Jurizarea competitiei reuneste competente din 10 tari si este asigurata de directori de comunicare ai companiilor Porsche AG, Vodafone, Raiffeisen, Coca-Cola Hellenic, URSUS Breweries, Siemens AG, JTI, Pfizer, Petrom, Bancpost, MOL Romania, Booking.com, reprezentanti ai agentiilor globale de PR - Edelman, Weber Shandwick, Ketchum, Golin, Ogilvy & Mather, MSLGroup, Hill & Knowlton Strategies, Burson-Marsteller, FleishmanHillard, Brunswick Group, TMA Communications, executivi ai agentiilor locale de PR – McCann PR, MSLGROUP The Practice, GMP PR, Graffiti PR, Rogalski Damaschin Public Relations, Golin Bucharest, DC Communication, BDR Associates Communication Group, Oxygen Public Relations, Media Pozitiv, Storience, Public Advisors, Action Global Communications, Vitrina Advertising, Smile Media precum si consultanti independenti, cercetatori si reprezentanti ai organizatiilor internationale de profil –The Chartered Institute of Public Relations – CIPR, AMEC, United Nations, Holmes Report si Forum for International Communications.

Inscrierile la cea de-a XII-a editie se fac pana marti, 30 septembrie 2014. Aplicatiile depuse dupa aceasta data, dar cel tarziu pana vineri, 10 octombrie 2014, implica o crestere cu 10% a taxei de participare.

Gala Romanian PR Award se va desfasura in seara zilei de 27 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel.

Pentru al doilea an consecutiv, Vodafone Romania va acorda distinctia „PR Innovator of the Year”, oferind vizibilitate proiectelor care prin inovatia pusa in joc si excelenta executiei trec dincolo de granitele comunicarii obisnuite, de ceea ce era considerat pana acum posibil sau fezabil.

Competitia a fost imbogatita cu distinctia Best of PR Evaluation”, un premiu special acordat incepand cu acest an de Raiffeisen Bank si dedicat pragmaticilor si vizionarilor care inteleg importanta evaluarii si masurarii rezultatelor obtinute.

Detalii despre competitie pe www.praward.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related