În online, alături de liderii de pe piața etichetelor din România

În online, alături de liderii de pe piața etichetelor din România

IPPU Packaging

Este lider pe piața etichetelor din România și ține mereu pasul cu trendurile internaționale în materie de inovație și sustenabilitate. Compania IPPU a început activitatea încă din 1994 iar în acești ani, au produs peste 380.000 km de role de etichete autoadezive variate. De la etichete de vin, la etichete de produs, de la etichete multistrat, la etichete utile sau promoționale, în casele românilor se regăsește cel puțin o etichetă realizată de IPPU.

Frumoasa noastră colaborare pe partea de marketing

A început exact cand trebuie, în anul 2020, atunci când IPPU a luat decizia să investească în marketing. Așa că am gândit strategia digitală  pe termen lung și am ponit cu un nou site pregătit și optimizat pentru motoarele de căutare. Ulterior realizării site-ului, am completat “cartea de vizită” a tipografiei IPPU cu traducerea site-ului în germană, italiană, engleză și în franceză, țările unde compania IPPU e prezentă cu birouri dedicate.

Astfel că în perioada de pandemie, când toată atentia generală se îndrepta spre online, ei și noi eram pregătiți pentru revoluția digitală.

Strategia digitală gândită

Dezvoltarea digitală a urmat calea firească, fiind împărțită în 2 componente: cea de comunicare și cea de promovare. Am început comunicarea în Social Media pe Facebook, Instagram și ulterior pe Linkedin, ajungând astăzi să avem peste 800 de postări pe cele trei rețele de socializare.

Pe partea de paid media, pe lângă brand awareness-ul obținut, câteva luni am căutat rețeta ideală pentru generarea de Lead-uri cu costuri optime, mixând promovarea din Google Ads cu Social Media Ads și am experimentat diferite tipuri de campanii până când am ajuns la rețeta ideală.

Ulterior

Cea mai mare bucurie a fost să mergem în vizită la ei la biroul din București și să vedem o etichetă pe un produs fabricat în România, contact generat din online.

Și iată rezultatele (doar cele care contează)

  • Peste 50.000 de vizite online (peste jumătate din ele sunt obținute din Google Ads)        
  • Peste 450 de leaduri venite pe e-mail sau telefonic
  • O rată de conversie de peste 6%        
  • IPPU a ajuns pe prima pagina în motorul de căutare Google după cuvinte cheie relevante business-ului (ex: etichete de vin, etichete de produs, etichete inteligente s.a.m.d).

Pentru noi la CRAFT Interactive

Este cea mai mare satisfacție profesională să fim parteneri cu lideri în domeniile lor și să ne bucurăm de rezultate pozitive, fiind o componentă parte din succesul companiilor de top, precum IPPU Packaging.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related