[Account Life] Anca Duță: Publicitatea este un domeniu complex al practicii sociale si va avea același rol important și în anul 2022

[Account Life] Anca Duță: Publicitatea este un domeniu complex al practicii sociale si va avea același rol important și în anul 2022

Anca Duță, Account Director Mullen România, a început să lucreze din primul an de master și atunci a și realizat că teoria din facultate însemna doar 5-10% din partea practică care a urmat în agenții. Drumul ei spre publicitate nu a fost întâmplător, din contră: totul a fost programat, de la facultate și master până la primul job. 

Am lucrat în 4 agenții până acum. Sunt o persoană statornică și am avut norocul să întâlnesc agenții care mi-au oferit proiecte & colegi mișto. Am crescut ușor și sigur, pentru că lucrurile asimilate în fugă cred că se pierd la fel de ușor, povestește Anca. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related