Kit de creștere al cârnatului plant-based

Kit de creștere al cârnatului plant-based

Mâncarea nu e doar o nevoie. Ea înseamnă confort, tradiție, familie, amintiri și evenimente speciale. De multe ori, nu ne luăm timp să înțelegem procesul prin care trece mâncarea înainte să ajungă în farfuria noastră - semințele plantate în pământ înainte să devină legume, animalele care trec printr-un întreg ciclu de viață și procesul prin care ele ajung de la producători pe rafturile magazinelor și, într-un final, la noi acasă. Cum s-ar schimba perspectiva noastră atunci când am vizualiza acest ecosistem?

Peas Of Heaven, un brand de mâncare plant-based, a vrut să afle răspunsul la această întrebare ducând lucrurile la un alt nivel. Alături de agenția Forsman & Bodenfors au creat o campanie prin care oamenii își pot comanda un kit cu ajutorul căruia să își crească propriul lor cârnat vegetal. După ce trec aproximativ 50 de zile, mazărea din kit ar trebui să încolțească, moment în care poate fi trimisă către Peas Of Heaven care se ocupă de partea de procesare.

E o inițiativă interesantă și contribuie la conversația oricum în vogă despre sustenabilitate pentru că ne provoacă să vedem mâncarea ca pe un proces în sine, nu doar un produs care vine de-a gata. Acum, fiecare cântărește pentru el: merită un cârnat așteptarea de 50 de zile?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related