Echipa THE PRACTICE

THE PRACTICE - powered by Leo Burnett, este operationala si isi face publica structura echipei:
Gabriela Lungu (30) este Managing Partner al companiei de relatii publice THE PRACTICE - powered by Leo Burnett. Ex-Managing Director al Ogilvy PR Worlwide, agentie pe care a condus-o timp de 4 ani, Gabriela Lungu are o expertiza complexa de peste 10 ani in comunicare, abordand rand pe rand domenii ca jurnalismul, creatia publicitara si consultanta de relatii publice si acumuland experienta in diverse industrii ca FMCG, tehnologie, financiar, sanatate etc. Gabriela are o diploma internationala in Management Strategic la University of Cambridge si este absolventa de jurnalism. Vorbeste fluent engleza si franceza, iar printre hobby-urile sale se numara calatoriile, cartile despre nutritie si decoratiunile interioare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related