Stefana Grigoras si Eduard Manolache, cei doi tineri creativi romani pregatiti pentru Expresul Creativ de la Vilnius

Stefana Grigoras si Eduard Manolache, cei doi tineri creativi romani pregatiti pentru Expresul Creativ de la Vilnius

Stefana Grigoras si Eduard Manolache sunt cei doi tineri creativi romani selectati pentru Creative Express, un program realizat de ADCE cu misiunea de a susține și promova tinerii creativi din Europa. 

Stefana e Junior Copywriter @ Publicis Romania, are un an si jumatate experienta in publicitate. Cateva lucrari din portofoliul ei de pana acum: 

Eduard e Art Director @ Jam Session Agency si are un an experienta in industrie. O selectie din ce a facut pana acum

Cei doi au fost alesi pe baza portofoliilor in urma unei selectii realizata de ADC*RO.

Din fiecare țară invitată vor participa doi creativi tineri, cu vârstele între 21 și 28 de ani și maxim 2 ani de experiență. 

The Creative Express este un spațiu de întâlnire și creație pentru cei mai buni art directori, copywriteri și designeri din noile generații, o ocazie de a se inspira și a învăța de la colegii lor din alte țări. În cadrul bootcampului creativ, ei lucrează împreună pentru a găsi soluții la provocări reale de business. 

Cea de-a 11-a ediție Creative Express va avea loc între 29 septembrie și 1 octombrie, la Vilnius, capitala Lituaniei, care va sărbători 700 de ani în 2023. În colaborare cu The Atomic Garden Vilnius - School of Advertising &Creativity, ADCE și Lithuanian Design Association, Consiliul municipal Vilnius invită tinerii creativi din Europa să facă parte dintr-o agenție ad-hoc, să rezolve brieful și să creeze împreună.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related