Liberty Center simte pulsul orasului impreuna cu United

United a demarat recent campania de lansare pentru retaileri al mall-ului Liberty Center, primul mall cu patinoar acoperit si primul proiect comercial al Mivan Development in Romania.

Pitch-ul
Contul a fost castigat in mai 2006 in urma unui pitch la care au participat inca 2 agentii. United va realiza toate serviciile de comunicare pentru Liberty Center, atat pe partea dedicata retailerilor cat si pe partea de consumatori finali. In plus, agentia a fost desemnata sa se ocupe si de campaniile corporate pentru Mivan Development.

Mall-ul
Liberty Center este in partea de sud a capitalei, la intersectia strazilor Calea Rahovei si Progresului. Programat pentru toamna anului 2008, Liberty Center consta in aproximativ 25.000 mp spatii de inchiriat, dispusi pe 3 nivele. Centrul comercial va avea peste 100 de magazine si 700 de locuri de parcare subterana. Menit sa devina destinatia perfecta pentru intreaga zi, Liberty Center va strange sub acelasi acoperis o gama larga de facilitati si servicii: supermarket, magazine specializate, cafenele si restaurante, cinema multiplex cu 6 sali, patinoar acoperit, banci, curatatorii, agentii de turism , agentii de servicii financiar-bancare si locuri special amenajate pentru distractia copiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related