Good Days, Bad Days - the REMIX

Good Days, Bad Days - the REMIX
We Singing Colors // Credit foto: Mike Rădulescu

We Singing Colors lansează remixul piesei Good Days, Bad Days, cea care i-a însoțit aproape în fiecare concert încă de la înființare. Remixul este însoțit de un videoclip, filmat în timpul unui concert în tren, pe cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, pe ruta Anina - Oravița și retur. Datorită asemănărilor tehnice cu Semmeringbahn din Austria (inaugurată în 1854), linia ferată Oraviţa – Anina a fost numită şi Semeringul Bănățean. Publicul prezent la concert, ce a făcut parte din festivalul Anina Fest, i-a putut asculta pe We Singing Colors pe parcursul celor cu 14 tuneluri și 10 viaducte, iar totul a fost imortalizat cu ajutorul unei echipe de filmare coordonată de Andrei Lupu. 

 

"Good Days, Bad Days este călătoria noastră muzicală cea mai lungă și pentru a ilustra acest lucru cel mai fain ni s-a părut să ne folosim tot de o călătorie. Totul a decurs ca la un concert normal, cu sunetist, probe, cabluri, boxe, microfoane și public, singura diferență fiind că ne mișcam cu toții prin cel mai frumos peisaj, plin de viaducte, vaci care pasc, creste și pajiști de vis. Într-o călătorie spre mare, pe autostradă, când ascultam primul demo, am stabilit și că e o piesă perfectă de drum, care te bagă într-o stare perfectă de visare", spun We Singing Colors - Roxana Niculae & Andrei Hațegan. 

Mulțumim întregii echipe care a fost alături de trupă la filmare, Andrei Lupu, Sorin Ivan si Cristi Nedelciu și tuturor celor care au făcut posibil momentul minunat din tren, Irina, Andra, Aurel, Silviu, Rora, domn macanic și publicului care a fost cu noi pe durata celor 2 ore.

Live band în videoclip: Vlad Ionescu - tobe, Narcis Axinte - bass.
Clipul a fost montat și editat de Mihai Marin și Andrei Hațegan. 
Daniel Olteanu a înregistrat, produs, mixat și masterizat la Inspirat Studio remixul Good Days, Bad Days, după o schiță a lui Andrei Hațegan și Ovidiu Bejan.

Piesa poate fi ascultată online pe Spotify și Apple Music.

Credit foto: Mike Rădulescu

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 ca un duo format din Andrei Hațegan și Roxana Niculae și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Al doilea album, Lone Learner, a fost lansat în 2018, iar în prezent duo-ul lucrează la al treilea material de studio.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related