GMP - bronz la Eurobest

GMP Advertising este singura agentie din Romania care a reusit o distinctie anul acesta la Eurobest. Agentia de publicitate condusa de Felix Tataru a cucerit un bronz la print, pentru Mandra, The Note, lucrare castigatoare in mai multe festivaluri. GMP mai fusese nominalizata in acest an la categoria TV cu Dilema Veche "Brain Cells Orgy" (Orgia celulelor craniene) si la Outdoor cu "Map" ( Harta) Alzheimer.

Astfel, GMP a intrecut agentii mai obisnuite cu premiile, precum McCann Erickson si Leo Burnett. McCann a fost nominalizata in acest an la TV cu "Teava" pentru MTV, si la radio cu spotul "Churchill", brand Maggi, in timp ce Leo Burnett & Target adunase nominalizari pe print pentru Eukanuba - "The Rabbit" (Iepurele) si Western Union - "Sweden" (Suedia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related