IAB EUROPE a prezentat rezultatele studiului State of Readiness – Sustainability in Digital Advertising

IAB EUROPE a prezentat rezultatele studiului State of Readiness – Sustainability in Digital Advertising

„Cu Europa lovită in 2022 de cea mai fierbinte vară înregistrată și de o multitudine de dezastre naturale la nivel mondial, este evident că momentul pentru a reduce emisiile de carbon este acum. Calculele arată că o campanie publicitară obișnuită emite aproximativ 5,4 tone de CO2, asa ca sustenabilitatea trebuie privită ca o procedură de operare standard.", declara Townsend Feehan CEO IAB Europe.

Pentru a obține o perspectivă asupra modului în care industria publicității digitale abordează sustenabilitatea și ce măsuri au luate companiile individuale, Comitetul pentru Standarde de Sustenabilitate al IAB Europa a dezvoltat sondajul State of Readiness – Sustainability in Digital Advertising. IAB Romania este representata in acest Comitet.

Sondajul a atras 256 de respondenți din întregul ecosistem de publicitate digitală, marea majoritate provenind din companiile de tehnologie publicitară, agenții și editori, precum și din agenții de publicitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related