Oxygen oferă echipei sale experiențe pentru un stil de viață sănătos

Oxygen oferă echipei sale experiențe pentru un stil de viață sănătos

Oxygen oferă membrilor echipei sale o serie de experiențe menite să încurajeze un stil de viață sănătos, prin susținerea unor inițiative legate de natură, mișcare, sport.

Astfel, în parteneriat cu Mountain Adventure, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de experiențe montane, Oxygen organizează periodic, pentru angajații săi, drumeții pe munte, precum și lecții de schi pe perioada iernii.

Pentru grupul de pasionați de munte, Oxygen propune și antrenament în sala de escaladă, iar pentru iubitorii de alergare, agenția susține un program de antrenamente și participarea la competiții cunoscute precum Maratonul sau Semi-maratonul București.  

„Bunăstarea oamenilor din echipă este una dintre prioritățile și preocupările noastre. Ne bucură să putem oferi acestora experiențe care să inspire și să îmbunătățească starea de bine. În acest scop, avem alături parteneri de încredere precum Mountain Adventure, care au peste 20 de ani de experiență în desfășurarea de activități montane în siguranță și care ne ajută să explorăm frumusețile munților noștri în toate anotimpurile. Astfel de oportunități pentru deconectare ne oferă un spațiu necesar pentru a ne regenera fizic și mental, și pentru a crea, în același timp, conexiuni reale între colegi”, spune Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

Ce spun câțiva dintre colegii care participă la experiențele oferite de Oxygen:

Hikingul și sportul sunt părți esențiale ale vieții mele, care îmi aduc echilibru și mă ajută să mă încarc cu energie. Activitățile cu Mountain Adventure și antrenamentele au adus o dinamică și mai sănătoasă în relația dintre colegi și ne-au arătat că facem echipă bună și în birou, dar și pe munte”, Irina Manole, Head of Sustainability & CSR Oxygen.

Apropierea de natură și activitățile outdoor pe care le facem împreună ne energizează, ne distrează, ne pun sângele în mișcare și ne îndeamnă să ne cunoaștem și mai bine”, adaugă Teodora Țeican, Senior Social Media Manager Oxygen.

„Mersul pe munte și escalada mă ajută să îmi testez limitele și să le depășesc. E o stare pe care vreau să o replic și în munca mea. Activitățile organizate de agenție pun accent pe un stil de viață sănătos și pe o mai mare apropiere între noi, ca echipă”, Sînziana Focșa, Strategic Planner Oxygen

Inițiativa vine ca o continuare a proiectului derulat anul trecut, când agenția a oferit echipei sale din București și Cluj-Napoca, oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la munte. #OxyNest a luat naștere din dorința de a oferi opțiunea de lucru remote într-un mediu prietenos și inspirațional. Mai mult, casa Oxygen de la munte – situată în complexul Moon Resort din Bușteni, a fost locul unde membrii echipei s-au putut bucura de aer curat și de o priveliște panoramică a Munților Bucegi.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește branduri și companii locale și internaționale precum: Enel, Vodafone, Garanti BBVA, Arctic, Beko, Grundig, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Olympus, Betano, Băneasa Shopping City, Moncler, Beciul Domnesc, VEKA, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Aquila, Patria Bank, Gregory’s România, Skechers, Sony Pictures AXN, Tenaris Silcotub, Fashion House, ATP Trucks, BERD, Genesis Property și mulți alții.

În 2022, Oxygen a devenit prima agenție de comunicare din România care și-a neutralizat amprenta de carbon, asumându-și trecerea într-o nouă etapă de evoluție. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related