Jurnal de sustenabilitate, o publicație independentă dedicată dezvoltării durabile

Jurnal de sustenabilitate, o publicație independentă dedicată dezvoltării durabile
Anda Sebesi, Redactor Sef Jurnal de Sustenabilitate

Piața media din România se îmbogățește cu o nouă publicație online independentă dedicată dezvoltării durabile, care se adresează mediului de afaceri local, Jurnal de sustenabilitate.

Lansarea noului proiect are loc în contextul în care sustenabilitatea a devenit un imperativ în fața provocărilor curente, constituind în același timp un avantaj competitiv pentru companiile care o tratează în mod responsabil.

Jurnal de sustenabilitate își propune să acopere dezvoltarea durabilă din toate perspectivele și să devină o publicație de referință în acest domeniu. Conținutul editorial cuprinde noutăți pe plan local și internațional, analize din domeniul sustenabilității, proiecte și inițiative ale mediului privat, autorităților centrale și locale sau ale membrilor societății civile.

Totodată, proiectul constituie o platformă prin intermediul căreia aceste entități pot împărtăși propriile strategii și acțiuni concrete pentru combaterea riscurilor de mediu și sociale.

Publicația se adresează comunității de business, factorilor de decizie din companii locale și multinaționale din sectoare variate - cum ar fi energie, construcții, retail, industrie, servicii financiare, FMCG, HORECA, auto și altele - care au pe agenda de business sustenabilitatea.

Nu în ultimul rând, Jurnal de Sustenabilitate vizează realizarea unei radiografii obiective a tranziției României de la o economie liniară la una circulară.

Proiectul este dezvoltat de o echipă editorială cu o bogată experiență în jurnalism condusă de Anda Sebeși în calitate de redactor-șef. Jurnal de Sustenabilitate este un proiect de jurnalism independent, susținut de Oxygen.  

„Am inițiat acest proiect media independent ca parte din viziunea de a avea o contribuție pozitivă în societate și de a duce mai departe angajamentul nostru față de sustenabilitate. Am tot respectul pentru echipa editorială condusă de Anda Sebeși și sunt convinsă că Jurnal de Sustenabilitate va fi o sursă solidă de informație, know-how și inspirație pentru mediul de afaceri și va sprijini companiile în parcursul lor către o dezvoltare durabilă”, a declarat Tereza Tranakas, inițiatorul proiectului Jurnal de Sustenabilitate și CEO Oxygen. 

„Astăzi, companiile de pe piețele externe și cele din România înglobează sustenabilitatea în strategia lor de business. Pentru acționari și stakeholderii locali, performanțele non-financiare, cele care țin de zona sustenabilității, sunt esențiale pentru poziționarea unei companii în ochii investitorilor, dar și ai clienților finali. Prin Jurnal de Sustenabilitate ne dorim să oferim un conținut de top, relevant pentru audiența noastră, care să contribuie, prin informațiile și analizele oferite, la îmbunătățirea nivelului de sustenabilitate a economiei locale și societății românești. Mă bucur să fac parte din echipa Jurnal de Sustenabilitate alături de care îmi doresc să creăm o publicație reper în zona sustenabilității, atât pentru factorii de decizie din mediul privat, cât și pentru autoritățile statului”, spune Anda Sebeși, redactor-șef Jurnal de Sustenabilitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Pozitii

SectiuneBranded


Related