[Marcom 2022] Tereza Tranakas: Viitorul este al contentului si dialogului autentic, relevant. Brand reputation se cladeste acolo

[Marcom 2022] Tereza Tranakas: Viitorul este al contentului si dialogului autentic, relevant. Brand reputation se cladeste acolo

S-au spus multe lucruri urâte despre 2021, bine că anii nu au urechi să audă, dar acum, că a trecut, să păstrăm partea bună din el. Tereza Tranakas, CEO OXYGEN, spune că, în ciuda așteptărilor prăpăstioase, piața de comunicare a crescut, iar industria s-a adaptat si readaptat, cu mult focus pe PR, social, digital, influencer marketing. Asa ca 2022 se anunta greu si promitator, depinde de resursele de optimism pe care le are fiecare. 

Industria s-a adaptat rapid la noua realitate, ceea ce m-a bucurat. Lucrurile care m-au dezamagit: mult fake news, multa dezinformare si multa dezbinare. In vremuri grele, cred ca trebuie sa fim mai uniti, spune Tereza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune



Branded


Related