Oda pentru somn în Răsfățul Lenorm sau cum românul continuă să fie poet

Oda pentru somn în Răsfățul Lenorm sau cum românul continuă să fie poet

Peste 130 de pagini de versuri strânse într-o săptămână – o odă de mii de versuri scrisă împreună cu poeții amatori din social media, provocați de Lenor la un maraton de poezie dedicată somnului în cearșafuri parfumate. Adică... Răsfățului Lenorm, așa cum a fost numită de la lansare combinația de balsam și perle parfumate Lenor.

De ce? Pentru că somn și pentru că românul născut poet! Bine, și pentru că Ziua Somnului și Ziua Poeziei erau la doar 4 zile distanță și meritau sărbătorite împreună, cu un pic de fun și un pic de parfum în așternuturi, Răsfățul Lenorm nefiind la prima abatere de genul acesta.

 

"Oda pentru Somn a fost, pentru mine, dragoste la prima vedere Și, totodată, una dintre cele mai frumoase surprize! După primele 24 de ore, sărbătoream deja 500 de comentarii, nu îmi venea să cred că atâția oameni au scris poezii întregi despre somnul în așternuturi parfumate. Am închis campania cu peste 4500 de comentarii – și sigur s-ar fi strâns mult mai multe daca mai dura. O idee atât de simplă și de frumoasă încât a fermecat agenția, echipa internă și publicul deopotrivă!" Elia Cazan (Brand Director Fabric Care P&G SEE).

 

De când perlele parfumate au fost lansate, în 2022, Lenor a început o joacă simpatică de-a cuvintele și nu numai. Mai intâi, prin jocul de cuvinte ”Răsfățul Lenorm”, un superlativ creat ca să definească o experiență senzorială cu totul nouă.

Apoi, inventând Noaptea Lenormă, chiar când câștigăm o oră în plus din noapte și dăm ceasurile înapoi – creând o ocazie și pentru alte branduri să se promoveze și transformând o acțiune anunțată doar la știri într-un pretext de fun și de răsfăț în așternuturi.

Iar acum, începând să scrie Oda pentru somn împreună cu câțiva influenceri și dând mai departe provocarea în social media, unde mii de comentarii cu versuri scrise de useri au construit, treptat, o poezie dedicată somnului și răsfățului parfumat. Dovadă că iubim somnul la fel de mult ca poezia. Sau invers.

Românul poet se naște.
Este una dintre karme.
Dar, ce nu se <prea> cunoaște:
Românul poet adoarme.
Păi când simte el, drăguțul,
Ditamai Răsfăț Lenorm,
Tot ce vede e pătuțul,
Un vers-două și „Adorm!”
Adrian Bujeniță (Senior Copywriter Leo Burnett).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related