CONFIDENT devine partenerul de comunicare al Termene.ro

CONFIDENT devine partenerul de comunicare al Termene.ro
Mara Gojgar, fondatoarea Confident Communications/ Ioana Constantin, CEO Termene.ro

Confident Communications, agenție specializată în comunicare de marketing, a devenit partenerul Termene.ro, cea mai mare platformă de business intelligence din România, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenței artificiale despre companii. În prezent, Termene.ro are peste 150.000 de utilizatori, iar companiile sunt sprijinite să identifice la timp oportunitățile de afaceri și să evalueze corect riscurile prin analize de piață, rapoarte și statistici, obținute din peste 20 de surse oficiale și actualizate în timp real, referitoare la datele financiare și juridice ale firmelor din România. Confident Communications va dezvolta și implementa campaniile de comunicare corporate, cu rolul de a populariza soluțiile inovatoare oferite de Termene.ro și de a arăta cât mai clar cum pot susține acestea mediul de afaceri din România.

„Tot mai prezent în viața noastră, AI-ul înseamnă inovație, putere de transformare și orizonturi fără limite. Termene.ro a demonstrat deja că este un partener de încredere pentru business-urile din România. Suntem încântați că expertiza și propunerile noastre strategice au rezonat cu viziunea noilor noștri parteneri. Împreună ne vom asigura că mesajele echipei de experți care au dezvoltat platforma vor cuceri mințile antreprenorilor români. Cu toții avem nevoie în afaceri de mai multă siguranță, confort și eficiență, puncte cheie în promisiunea asumată de Termene.ro”, spune Mara Gojgar, fondatoarea Confident Communications.

„Aveam nevoie de de un partener specializat pe comunicarea B2B, care să stăpânească atât zona de tehnologie, cât și zona de business. Confident Communications ne-a convins că putem transmite mesajele și misiunea Termene.ro către un număr cât mai mare de companii antreprenoriale și corporate. Prin pragmatism și eficiența, această colaborare va oferi perspective foarte clare asupra modului în care inteligența artificială poate transforma și susține orice afacere. Platforma noastră asigură accesul rapid și facil la informațiile de care orice lider de business are nevoie pentru a lua decizii mai bune, într-un mod cât mai eficient”, declară Ioana Constantin, CEO Termene.ro.

Înființată în anul 2014, Termene.ro este unul din liderii pieței de business intelligence din România. Complet automatizată, platforma oferă date referitoare la acționariatul firmelor, capacitatea de plată a partenerilor de business, asigură accesul la lista persoanelor expuse politic, dar și identificarea beneficiarilor firmelor. De asemenea, monitorizează portofoliul de firme și trimite notificări în momentul în care apar modificări în statutul partenerilor.

Fondat în anul 2011, The Confident Group este format din: Confident Communications, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, studio de producție vizuală- foto, video, podcast și live streaming.

În anul 2021, Confident Communications a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum CBRE, VTEX, Anchor Grup, Mobexpert, DSV, EuPlatesc.ro, BLIK, Roche Diagnostics, Xiaomi, Next UP (Ciel), METAMINDS, ThoughtWorks, Mitsubishi, Connections, Spaces, Regus, Liberty Galați. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related