A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de septembrie, 2023

A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de septembrie, 2023

Revista pop culture Zile și Nopți, ediția de septembrie, a ieșit de la tipar și se distribuie gratuit în locații premium din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța. Revista este tipărită în 136 de pagini și prezintă subiecte în exclusivitate din muzică, film, artă și food & drink, lifestyle.

Iată câteva recomandări din cuprinsul ediție de septembrie:

POP-UP STORiEs

TikTok Core: Universuri din Era Digitală.

Fenomenul TikTok Core s-a transformat rapid într-un curent cultural ce are la bază aspectul stilistic și emoțional al conținutului creat și distribuit pe platformă.

 

Capitolul MUZICĂ 

Interviu cu MIKE ZITO:

„Noi, muzicienii, nu am exista fără public... așa merg lucrurile!”

Râvnitele Blues Blast Music Awards se vor decerna anul acesta pe 23 septembrie, iar respectatul bluesman american Mike Zito este dublu nominalizat, la categoriile Producătorul anului şi la Cel mai bun album de Blues-Rock.

IN MEMORIAM - Patru stele ale muzicii care s-au stins vara aceasta:
SINÉAD O’CONNOR, 8 dec. 1966 – 26 iul. 2023;
RANDY MEISNER (The Eagles), 8 mar. 1946 – 26 iul. 2023;
JOHN GOSLING (The Kinks), 6 feb. 1948 – 4 aug. 2023;
ROBBIE ROBERTSON (The Band), 5 iul. 1943 – 9 aug. 2023.

Capitolul ARTĂ 

Performing arts - Interviu cu CHRISTIANE KARG:

“Trebuie să cunosc sensul fiecărui cuvânt pe care îl interpretez”

Soprana bavareză Christiane Karg, o stea strălucitoare pe scenele lirice din întreaga lume, s-a numărat anul acesta printre invitaţii de marcă din Festivalul George Enescu, în seara în care Orchestra şi Corul Maggio Fiorentino, dirjate de Zubin Mehta, au interpretat Simfonia nr. 2, Resurecţia, a lui Mahler.

Artă contempărană - Interviu cu DAN PERJOVSCHI:

„Am rămas călare pe un tigru de pe care nu mai știu cum să mă dau jos”

Dan Perjovschi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români contemporani, cu lucrări expuse în ultimii 30 de ani în zeci de muzee de prestigiu din lumea întreagă, de la Tate Modern, Centre Pompidou sau MoMA, până în celălalt capăt al lumii, în cadrul bienalelor de la Sydney sau Jakarta.

Art hiSTORIES: JANE BIRKIN - La Petite Anglais

Descrisă de Washington Post ca o personalitate care avea întotdeauna puterea și carisma de a face lucrurile simple să pară luxoase, după o carieră de aproximativ șase decenii, Jane Birkin a plecat dintre noi la vârsta de 76 de ani, lăsând în urma sa o amprentă puternică asupra universului Pop culture prin intermediul cinematografi ei, muzicii și modei, devenind, pentru milioane de oameni, inclusiv alți artiști, o muză a libertății.

Artiști urbani – Interviu cu DELIA CÎRSTEA:

„Dacă lucrarea mea a reușit să atragă atenția, înseamnă că și-a îndeplinit scopul”

Delia Cîrstea are 22 de ani, este din județul Olt, dar de patru ani locuiește în București. În prezent, este în anul II al programului de masterat la Universitatea Națională de Arte din București, secția Artă Murală.

Capitolul FILM

Premierele lunii septembrie la cinema;

„Arsenie. Viața de apoi”. Interviu cu regizorul ALEXANDRU SOLOMON:

„Probabil că este cel mai popular personaj religios de după 1989, iar pe mine m-a interesat în ce fel figura asta a lui Arsenie Boca înseamnă ceva pentru societatea românească de azi.”

Interviu cu actrița DENISA NICOLAE despre „MAMMALIA”:

„Filmul deschide un dialog interior.” 

Point of view: De ce îl iubim pe Cillian Murphy

Capitolul EAT&DRINK 

Cosmin Dragomir - coaliția pentru clienți conservatori.

„Oare bucuria gurmandului exploratoriu se reduce doar la bucătării pe care nu le prea cunoaște sau devine și mai satisfăcătoare când descoperă câte un blid neaoș remarcabil?” 

Horia Ghibuțiu - Mirodenia de la noi.

„Boiaua e un condiment ivit pe aceste meleaguri, iar în anumite regiuni e mai prezent decât sarea în bucate.”

Gruia Dragomir - 6 locuri din țară cu cei mai buni noodles.

„De la străzi aglomerate din marile orașe la colțuri liniștite din orașe mai mici, te invităm să explorezi împreună cu noi câteva dintre restaurantele asiatice din țară unde te poți bucura de cele mai delicioase porții de noodles.”

Capitolul LIFESTYLE

Parfumul lunii septembrie: „UTAKI SACRÉ”, By Orens Parfums;
Spirits Award, septembrie 2023: „WHITLEY NEILL”, Rhubarb & Ginger Gin;

Romanian Jewelry Week pune împreună BIJUTERIA şi LITERATURA.

Interviu cu ANA PINA, designer și fondatoare a galeriei de bijuterie portugheze Tincal lab.

„Artiștii au folosit literatura ca sursă de inspirație, explorând litere, cuvinte și citate, materiale precum hârtie, porțelan sau nisip, cărți preferate, personaje și autori - prezentând nu numai bijuterii, dar și reflecții, povești, opere de artă.”

Fashion: CRUISE 2023 în Delta Dunării – text de Alin Gălățescu:

„În plin sezon de Cruise am studiat şi varianta autohtonă a creaţiilor de gen. Am regăsit... multă Culoare Primară / Imprimeuri exotice / Volane / Materiale metalizate / Culori „electrice” / Maxi Dress / Boho-Style / Pelerine / Franjuri laţi / Inspiraţie asiatică / Inspiraţii picturale / Accente multiple la gât şi în talie.

Creaţii: Raluca Soare / Imagine: Mihai Diana / Foto: Remus Nicolaescu / Concept şi direcţie artistică: Alin Gălăţescu / Locaţie: New Egreta Hotel – Delta Dunării.”

Arhitectură. Între cer și pământ: Ursa Mica Glamping, Șirnea

„Fiecare cort este realizat din material de bumbac special, care permite aerului să circule, totodată protejând de intemperii și de răcoarea nopții. Înălțimea de trei metri la vârf creează suficient volum de aer pentru o senzație de spațiu și relaxare. Toate dotările din cort sunt independente din punct de vedere al energiei electrice, platformele nefiind conectate la niciun fel de utilități.”

Povești de succes – AllinWriter, startup-ul românesc care automatizeaza marketingul online cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Vrem ca absolut orice persoană să-și poată gestiona propriul marketing cu zero cunoștințe, zero efort și dintr-un singur click.”

Fashion Expo: Gabrielle Chanel.

„În lumea modei există puține nume care să fi lăsat o amprentă atât de profundă și durabilă precum Gabrielle (Coco) Chanel. Construind o întreagă filozofie a eleganței care transcende timpul și spațiul, numele creatoarei a devenit sinonim cu o nouă formă de libertate feminină, redefinind modul în care ne raportăm la stil, rafinament și design vestimentar.”

Citește online revista Zile și Nopți, ediția de septembrie.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related