[Obsesii part-time] Florentin Dumitru: Găsește echilibrul dintre frică și curaj, iar atunci o să știi să iei decizii cu adevărat

[Obsesii part-time] Florentin Dumitru: Găsește echilibrul dintre frică și curaj, iar atunci o să știi să iei decizii cu adevărat

Florentin Dumitru a descoperit Adobe Photoshop în liceu, ca hobby, și la 21 de ani transformase deja pasiunea în job. Acum e Digital Designer la Cognition și a descoperit alte pasiuni în afara jobului. Atras mereu de adrenalină, Florentin a încercat mai multe experiențe și două i-au rămas aproape: snowboardingul și motociclismul. Acest duo îl ține activ tot anul și l-a învățat mult despre frică, limite, curaj și alegeri potrivite. 

”Snowboardingul m-a învățat că deși simțim frica, nu putem înainta dacă ne conduce, ne vom bloca și vom rămâne la același nivel dacă nu o depășim și nu acționăm împotriva ei. După ce am învățat să acționez împotriva fricii, motociclismul m-a învățat că nu trebuie să o ignor total, am nevoie de ea ca să conștientizez riscul”, spune Florentin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cognition

Cognition abordeaza digitalul ca ecosistem dinamic, in care brandul se manifesta coerent si consistent iar toate nevoile sale sunt adresate sinergic in touchpoint-urile relevante (de la brand awareness la cresterea... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related