Articole care fac referire la Cognition

Cognition

Cognition abordeaza digitalul ca ecosistem dinamic, in care brandul se manifesta coerent si consistent iar toate nevoile sale sunt adresate sinergic in touchpoint-urile relevante (de la brand awareness la cresterea vanzarilor si consumer engagement).

Suntem pasionati de definirea strategiilor de comunicare digitala bazate pe intelegerea profunda a consumatorilor si conectarea lor cu brandurile. Nu gandim proiecte punctual, ci ne propunem ca de fiecare data sa oferim solutii integrate de dezvoltare pe termen lung, pentru a contribui la cresterea sustenabila a brandurilor.

Combinam insight-uri, expertiza si tehnologii de ultima ora pentru a oferi clientilor nostri orice tip de solutii digitale. Si ne bazam in acest proces pe echipa noastra de experti dar si pe tool-uri specializate si surse de know-how acreditate in domeniul neuromarketingului.

Echipa Cognition este compusa din specialisti cu experienta extinsa in comunicare pe mai multe arii, care se reflecta si in gama de servicii oferite: strategie, concept development, creative content creation/transcreation, UI/UX, art direction & web design, copywriting, social media, influencer marketing, multichannel media strategy & buying, web development, PR online, e-mail marketing si digital events.

Cognition este agentia de digital a grupului Godmother si singura agentie romaneasca parte a Neuromarketing Science & Business Association.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Cognition