Tuio: Uber și Maia Morgenstern te duc prin “Bucureștiul bântuit”

Tuio: Uber și Maia Morgenstern te duc prin “Bucureștiul bântuit”

În weekend de Halloween, Uber le oferă bucureștenilor, pasageri Uber și nu numai, o cursă specială pentru a vizita “Bucureștiul bântuit”, experiență narată de nimeni altul decât Maia Morgenstern.

Participanții vor putea vizita o serie de locuri cu povești enigmatice, bizare sau de-a dreptul înfricoșătoare, iar pasagerii curajoși vor avea parte de o cursă în mașini special decorate. Vocea Maiei Morgenstern îi va acompania la fiecare pas pentru o experiență înfricoșătoare de Halloween.

“La Uber ne străduim zilnic să-i ducem pe călătorii noștri acolo unde își doresc. Iar dacă de Halloween aceștia vor să-i ducem în locuri bântuite, cu siguranță ne vom strădui să nu îi dezamăgim. Aceasta este încă o ocazie de a demonstra ce poți face dintr-o călătorie cu un Uber în orașul tău. Suntem de asemenea bucuroși să o avem pe Maia Morgenstern ‘on board’ pentru această experiență. Prezența ei va transforma fiecare moment într-o poveste cu adevărat captivantă pentru toți cei care aleg să ni se alăture în această aventură.", Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations Uber (CEE).

“În acest proiect, clientul și agenția au demonstrat ce poate ieși atunci când există o apreciere pentru “sweetspot”-ul dintre digital și real. Cu un layer digital, o cursă Uber obișnuită poate deveni o călătorie magică. Mixul elementelor inovatoare cu cele clasice (printre care și talentul excepțional al Maiei Morgenstern!) creează o experiență cool, născută din rodul imaginației. Atracția principală a activării este turul organizat în mașini de epocă Uber, însă acesta se va extinde într-un mod smart și în lumea digitală.”, Ludwig Petre, Partner @ Tuio.

“BOOcharest”, așa cum este intitulată acțiunea, va fi disponibilă gratuit pentru cei ce doresc s-o experimenteze, urmând un traseu circular predefinit, cu cinci locuri “bântuite”. O cursă poate acomoda două persoane și durează aproximativ 20 de minute.

Un highlight al călătoriei este Piața Universității, cel mai circulat loc al Capitalei, dar care ascunde o mulțime de mistere, mai ales după ce, în urmă cu 15 ani, zeci de cavouri au fost dezgropate în urma săpăturilor pentru parcarea subterană.

Pentru a participa, doritorii sunt încurajați să viziteze punctul de plecare de pe Calea Victoriei la Casa Vernescu, în 28 și 29 octombrie, orele 14:00 - 22:00. Personalul de la fața locului vă va îndruma către zona de îmbarcare unde vă așteaptă și un loc special amenajat pentru poze.

 

Credits:

Tuio
Ludwig Petre, Partner & Creative Lead
Andrei Gingirov, Partner & Chief Growth Officer
Anamaria Osăceanu, Director of Client Services
Alejandro González Sánchez, Senior Creative
Luchian Abel, Copywriter
Alexandru Silinescu, Art Director
Anca Negraru, Digital Account Executive

Uber
Iwona Kruk, Communications Lead (CEE)
Ana Maria Borlovan, Head of Operations (CEE)
Michał Sętorek, Regional Rider Analytics Manager (CEE)
Ioana Holban, Country Operations Manager (RO)
Andrea Enoae, Operations Coordinator (RO)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related