Conan PR anunță două numiri pe poziția de PR Director: Simina Ignat și Sabina Gealatu

Conan PR anunță două numiri pe poziția de PR Director: Simina Ignat și Sabina Gealatu

Conan PR se bucură să anunțe că Simina Ignat și Sabina Gealatu preiau rolurile de PR Director. După mai mulți ani alături de echipa Conan PR, în care au coordonat și s-au implicat în numeroase campanii de comunicare, Simina și Sabina se vor concentra de acum pe consolidarea relațiilor cu clienții existenți, dar și pe dezvoltarea de noi oportunități de business.

„Simina și Sabina au devenit parte din ADN-ul Conan și promovarea lor reprezintă o recunoaștere a impactului pe care îl au asupra dezvoltării agenției. Am spus mereu că oamenii sunt cel mai important ‘asset’ al unei agenții de comunicare. Visul nostru, la Conan, este ca agenția să fie locul în care colegele și colegii noștri să crească, să învețe, să își dezvolte propriile lor proiecte, ambiții și cariere. Iar împreună să dezvoltăm agenția ca pe o infrastructură care oferă echipei resursele să își urmeze fiecare propriul destin”, a declarat Elena Bululete, Managing Partner Conan PR.

Sabina & Simina în 2019

Simina face parte din echipa Conan PR din 2019 și se ocupă de comunicare strategică, media relations și influencer management. A lucrat în agenții creative din 2012, timp în care s-a implicat în comunicarea festivalului Rocanotherworld, a co-fondat Ladies, Wine & Design la Iași, și, la un moment dat în viața ei, a găzduit un podcast. Printre clienții săi la Conan se numără Kiwi.com, Uber, crama Liliac sau Flip.ro. 

„Când am ajuns la Conan în 2019 am simțit că în sfârșit mi-am găsit locul. Am găsit o echipă mișto, clienți care înțeleg procesul de comunicare și au încredere în recomandările noastre, dar și spațiu pentru creativitate - zona în care mă simt cel mai bine și unde provocările sună pentru mine mai mult ca oportunități, oricât de corporate ar suna. Mă bucur că pot să pun umărul la dezvoltarea Conan atât din prisma strategiilor pe care le creăm pentru clienți, cât și din perspectiva creșterii noastre ca agenție”.  

Sabina s-a alăturat echipei în 2018 și are experiență în comunicare corporate, branding & identity și media relations. Primul contact cu domeniul creativ l-a avut în 2016, când lucra pentru o companie din industria energetică. Din portofoliul Sabinei fac parte clienți internaționali precum Facebook, Klarna sau Mindspace, dar și businessuri antreprenoriale valoroase, cum sunt Lăptăria cu Caimac sau Jam Session Agency.

„În toamna asta s-au făcut cinci ani de când îmi împart viața profesională cu echipa Conan și, sinceră să fiu, nu mi-am imaginat că povestea noastră se va scrie așa - dar mă bucur tare să văd cum s-au așezat lucrurile. Am trecut prin multe împreună, și bune, și rele - dar mai ales bune - am crezut împreună, am câștigat și am pierdut proiecte. Cel mai important, din punctul meu de vedere, este că mereu am făcut totul cât de bine am putut și asta cred că este abordarea care ne va duce și mai departe”.

Schimbările din cadrul agenției fac parte din direcția strategică prin care Conan PR pune accent pe consolidarea relațiilor sănătoase și cu sens atât în ceea ce-i privește pe clienți și parteneri, cât și în cadrul echipei.

Anul acesta, Conan PR a sărbătorit 13 ani de când activează în industria de PR și comunicare, timp în care a colaborat cu peste 100 de branduri și companii internaționale și locale, din multiple industrii: de la Tech/IT sau HR, până la Retail sau FMCG. În 2023, agenția a deschis și propriul departament de social media, pentru a oferi servicii adaptate erei digitale.

Conan PR este o agenție independentă de comunicare fondată în 2010. Suntem o echipă de profesioniști care construiesc relații benefice între branduri și stakeholderii lor. Și facem asta printr-o serie de servicii bazate pe date, creativitate și rezultate măsurabile: comunicare și PR, dezvoltare de conținut, social media management, evenimente și project management pentru campanii integrate. Mai multe despre noi pe conanpr.ro. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related