Stefanini Infinit și PPD Global România: 6 ani de colaborare creativă pentru branduri de renume precum J&B, Tazovsky, Campari sau San Pellegrino

Stefanini Infinit și PPD Global România: 6 ani de colaborare creativă pentru branduri de renume precum J&B, Tazovsky, Campari sau San Pellegrino

Stefanini Infinit, agenția de publicitate și comunicare recunoscută la nivel internațional, și PPD Global România, lider în distribuția băuturilor spirtoase premium, marchează șase ani de colaborare solidă. Împreună, cele două companii au navigat cu succes provocările semnificative generate de pandemia globală și de mediul economic imprevizibil din ultimii ani, dezvoltând soluții creative pentru a comunica eficient cu consumatorii și pentru a menține avantajul competitiv pe care PPD Global România îl deține pe piața locală.

Pe parcursul celor șase ani de colaborare, Stefanini Infinit și PPD Global România au crescut împreună și s-au adaptat cu agilitate schimbărilor din piață, consolidându-și astfel parteneriatul și dezvoltându-și abilitățile, pentru a aduce valoare adăugată brandurilor din portofoliul PPD Global România. Stefanini Infinit integrează în această colaborare echipe dedicate și extinse de Client Service, Creație, Digital, Social Media, pentru a furniza soluții inovatoare și personalizate pentru atingerea obiectivelor PPD Global România. 

De-a lungul timpului, colaborarea s-a dezvoltat pentru a cuprinde zona creativă și cea de marketing digital pentru branduri de renume, precum J&B, Tazovsky, Campari, San Pellegrino. De asemenea, colaborarea vizează și gestionarea comunicării în Social Media pentru mai multe branduri din portofoliul PPD Global România. Astfel, Stefanini Infinit și-a confirmat abilitățile creative și capacitatea de a gestiona cu success portofoliul diversificat de branduri al PPD Global.

Mihai Chiriacescu, Consumer Marketing Director la PPD Global România, a declarat: „Colaborarea noastră cu Stefanini Infinit a fost și este în continuare o călătorie de succes. Împreună, am traversat momente dificile și am găsit întotdeauna soluții creative și eficiente. Suntem mândri de reușitele noastre comune, de impactul pe care l-au avut campaniile noastre de comunicare și marketing, și așteptăm cu nerăbdare proiectele viitoare.”

Alex Cernătescu, Fondator și CEO al Stefanini Infinit, a adăugat: „Suntem bucuroși să sărbătorim acești șase ani de parteneriat de succes cu PPD Global România. Această colaborare a demonstrat puterea echipei noastre și abilitatea agenției de a crește și de a inova într-un mediu în continuă schimbare. Cu angajamentul comun de a oferi rezultate de calitate superioară, suntem entuziasmați să continuăm dezvoltarea acestei relații puternice.”

Stefanini Infinit este o agenție de publicitate și comunicare cu o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing creative și eficiente. Echipa să dedicată și talentată lucrează alături de clienți din diverse industrii pentru a atinge și depăși obiectivele de afaceri. 

PPD Global, membră a grupului internațional Photos Photiades Group, este unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice și non-alcoolice premium din Europa Centrală și de Sud-Est, cu peste 24 de ani de activitate în patru țări – Cipru, România, Croația și Slovenia. Prezent pe piața locală din 2007, PPD Global România este partenerul strategic al celor mai mari producători de băuturi la nivel global, precum Diageo, Gruppo Campari, San Pellegrino, Monin, Proximo. Împreună cu partenerii săi, PPD Global România a construit un portofoliu impresionant de băuturi premium şi super premium pe care le distribuie pe piața locală. Printre acestea se numără mărci de renume, precum precum Johnnie Walker, J&B, Aperol, Campari, Tanqueray, Captain Morgan, Cinzano, Acqua Panna. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related