NEW MOON lansează New Moon Waves: divizie in-house de short-video production

NEW MOON lansează New Moon Waves: divizie in-house de short-video production

În contextul creșterii exponențiale de snackable content în digital, agenția digital full-service New Moon își propune să accelereze eficiența businessurilor pe care le are în portofoliu prin lansarea unei noi divizii, dedicată creării de conținut tip short video, dar high quality, cu echipamente video profesionale, menit să atragă și să loializeze comunitățile de consumatori.

Experiența echipei de a oferi soluții video, fie produse 100% in-house, fie prin colaborarea cu parteneri specializați în producție video long-format, a fost un catalizator pentru decizia de a extinde activitatea agenției. Printr-un mix de skilluri interne de strategie, conceptualizare, screenwriting, producție și post-producție video, peste care se adaugă integrarea de tehnologie AI, divizia New Moon Waves devine astfel o continuare naturală a serviciilor și soluțiilor existente, în linie cu nevoia de actualizare constantă a comunicării clienților.

 
New Moon Video Showreel

Ascensiunea formatelor video nu mai este un secret pentru creșterea reach-ului în ecosistemele digitale, ca atare bugetele alocate pentru crearea de motion content rapid se reflectă și în strategiile de comunicare și în planurile de acțiuni propuse în 2024.

Faptul că formatele Instagram Reels, YouTube Shorts și TikTok sunt cele mai de succes în algoritmii digital nu este o surpriză, iar viziunea agenției este de a se alinia constant la noile exigențe digitale. Tocmai de aceea New Moon vine în fața businessurilor si brandurilor cu posibilitatea de a alege dintre pachetele de servicii disponibile, inclusiv formate de tip compact, dinamic, narativ sau 100% personalizat. Această flexibilitate permite adaptarea conținutului video la specificul fiecărui client și la obiectivele sale de business, cu indicatori de performanță și metrici atinși în mod personalizat. 

„Pentru a excela, continuăm să dezvoltăm materiale video autentice, care nu doar atrag atenția, ci și construiesc legături emoționale cu publicul. Ultimele studii arată că 40% dintre useri consumă video de la branduri care le plac sau de la care ar lua în considerare să cumpere, în timp ce pentru 84% dintre ei decizia de cumpărare este influențată de acest tip de conținut. Implicarea mea în New Moon Waves se potrivește perfect cu pasiunea inițială pentru producție video și cu experiența mea în domeniul studiilor de film. Sunt încântată să pot să-mi valorific skill-urile acumulate în cadrul agenției și să contribui la ceea ce oferim portofoliului de clienți.”, spune Delia Chelaru, AV Account Manager, New Moon.

„În ultimii ani, am asistat la o schimbare de paradigmă în social media, de la conținut atent curatoriat și cosmetizat, înapoi la cel autentic, produs în timp real. În 2024, contentul video nu mai este un simplu „nice-to-have" - deja peste jumătate din timpul petrecut pe rețelele sociale este concentrat în feed-urile video, iar brandurile care vor să rămână relevante trebuie să țină pasul. În cadrul diviziei, alocăm constant resurse în zona de research, astfel încât să ajutăm aceste branduri să se adapteze la trendurile de consum digital, eficientizând în același timp procesul cu toate instrumentele care ne stau la dispoziție.", adaugă Alexandra Jianu, Head of Social Media & Performance Specialist New Moon.

New Moon este o agenție digital full-service independentă ce crește valoarea businessurilor prin comunicare axată pe un framework de inteligență creativă digitală. Având în portofoliu clienți locali și globali, agenția oferă servicii de digital branding, campanii 360 cu focus în digital, servicii de strategie creativă, brand awareness, comunicare în digital & social media, employer branding, performance, creative writing & storytelling, CSR & sustenabilitate, CRM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


New Moon

Creative intelligence to unravel brands' digital potential. We combine our digital advertising expertise with human intelligence, so to deploy carefully tailored solutions for your communication needs, brands and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related