Hai să punem punctul pe (A)I și să vedem cum putem să „Explorăm trendurile în era AI-ului” la Seara YP din 6 martie

Hai să punem punctul pe (A)I și să vedem cum putem să „Explorăm trendurile în era AI-ului” la Seara YP din 6 martie

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează Seara YP – Exploring trends in the age of AI 2024, miercuri, 6 martie 2024, de la ora 19:00, la sediul IAA România. Aflată la cea de-a IX-a ediție, această seară YP este printre cele mai așteptate evenimente YP.

În era dinamică a AI-ului, inovația și schimbarea sunt constante. Pentru a naviga cu succes în acest peisaj în continuă evoluție, este esențial să rămânem conectați la cele mai recente tendințe și să înțelegem impactul lor în tot ceea ce facem, ce urmărim și ce ne pasionează.

Analizăm și dezbatem trendurile emergente care vor contura anul 2024 alături de Mihaela Stanciu, (Marketing and Communications Manager @ DRUID AI), Raluca Zamfir (Managing Partner @ RAN Communication Agency), Anca Marcu, (Deputy Managing Partner @ RAN Communication Agency) și Sabina Varga (Freelance Writer, Content Strategist, trainer @ Draft și gazdă și producător @ Zest).

În fiecare an, avem tradiția de a deschide șirul Serilor YP cu una focusată pe trendurile anului curent. Pentru 2024, aducem în centrul atenției tematica "Exploring trends in the age of AI" și vom discuta alături de invitații noștri care sunt trendurile care vor impacta industria de MarCom.

Ne dorim ca în urma acestui eveniment să fiți mai inspirați și să aflați noutățile pe care tehnologia AI le aduce în workflow-ul nostru de zi cu zi.

Vă așteptăm pe 6 martie, de la ora 19:00, la sediul IAA România, să descoperim mai multe împreună!”, a declarat Sabrina Vlăsceanu, Președinte IAA Young Professionals România.

Alăturii de speakerii invitați vom explora tendințele cheie în domeniul AI. Prezentările, sesiunea de Q&A, dar și dezbaterile spontane vor aduce în discuție aspecte relevante precum impactul AI asupra mediului de afaceri, modul în care influențează strategiile de comunicare și multe altele. Înscrierile se fac gratuit, completând formularul disponibil. Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

Seara YP este unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre și aduce în atenția publicului subiecte de actualitate din industria de MarCom, cu scopul de a încuraja dezbaterile,împărtășirea de informații de la specialiști de top și urmărirea tendințelor principale din domeniu. Printre temele abordate în cadrul edițiilor anterioare se numără: trenduri în marketing politic, comunicare globală versus comunicare locală, marketing turistic, marketing pentru copii, branduri românești.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 4000 de membri din  33 de țări: Australia, Austria, Bahrain, Bangladesh, China, Coreea de Sud, Danemarca, Egipt, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Ghana, Hong Kong SAR (China), India, Iran, Italia, Japonia, Kuweit, Liban, Macau SAR (China), Malaysia, Nepal, Nigeria, Pakistan, Polonia, România, Regatul Țărilor de Jos, Rusia, Serbia, Sri Lanka, SUA, Taipeiul Chinez (Taiwan), Ungaria, U.K.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative) și Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea IAA YP Chapter Excellence Compass Award în 2016, 2018 și 2020, find desemnată cea mai activă și creativă filială YP din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related