Marii jucatori din outdoorul international si romanesc se reunesc la Mediafax Talks about OOH

Reprezentantii unora dintre cele mai mari companii de outdoor la nivel mondial vin sa vorbeasca despre tendintele si provocarile publicitatii out-of-home (OOH) la cel mai mare eveniment al industriei, Mediafax Talks about OOH, organizat de Mediafax si International Advertising Association (IAA. Evenimentul are loc joi, 19 aprilie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, sala Platinium.

Evenimentul va debuta cu vorbitori precum Jean Francois Decaux, presedintele Consiliului Director si co-director general al grupului JC Decaux (numarul 1 in mobilier stradal si al doilea in outdoor la nivel mondial), Christian Kauter, CEO Affichage Holding (numarul 6 mondial in publicitatea OOH), Jason E. Senior, Vice-CEO si COO News Outdoor Group, divizie a News Corporation (numarul 1 in publicitatea OOH in Europa Centrala si de Est), si Markus Schuster, Chief Commercial Officer EPAMEDIA (liderul austriac in publicitatea outdoor din Europa Centrala si de Est).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Elevate Office Group

Cu o istorie de 10 ani, Elevate este una dintre cele mai dinamice agentii de indoor advertising. Dupa ce a introdus publicitatea in lift in Romania, Elevate implementeaza campanii de comunicare indoor in Bucuresti si... vezi detalii »

SectiuneRelated