Clock Advertising lucreaza pentru Bayer Schering Pharma

Bayer Schering Pharma a ales Clock Advertising ca agentie castigatoare pentru patru dintre produsele sale, in urma licitatiei organizate in luna martie. E vorba de 3 produse pentru contraceptie - Yasmin, Mirena si Logest si un produs nou lansat pe piata - Nebido (tratament cu testosteron).

Potrivit unui comunicat al agentiei, pentru Clock Advertising, castigarea contului Bayer Schering Pharma reprezinta un pas important in atacarea unei piete specializate cum este cea a medicamentelor si extinderea activitatilor agentiei si in alte categorii.

"Piata medicamentelor este o piata restrictionata prin legislatie si este nevoie de multa creativitate si responsabilitate pentru conceperea campaniilor de educare si comunicare catre consumatori", declara Laura Kungl, Managing Partner Clock Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Clock Advertising

Clock Advertising este o agentie full-service punctuala ca un ceas, axata in sfera activitatilor BTL. In piata din 2002, Clock Advertising se ocupa de finalizarea povestilor de dragoste dintre brandurile pentru care... vezi detalii »

Oameni

SectiuneRelated