Intră în lumea comunicării creative la Big Idea Conference 2024

Intră în lumea comunicării creative la Big Idea Conference 2024

Când vorbim de domeniul marketingului și cel al publicității, ne gândim la strategii creative de promovare a produselor și a serviciilor, care să pună în evidență, într-un mod nemaîntâlnit până acum, beneficiile și unicitatea acestora pentru consumatori. Astfel, brand-urile caută să creeze conexiuni emoționale puternice cu publicul lor țintă, pentru a stimula încrederea și a crește reputația acestora pe piață.

Anul acesta, pe 4 iunie, la Hotel JW Marriott din București, are loc Big Idea Conference 2024, singura conferință despre creativitate în marcom, care schimbă paradigme și conturează povești frumoase cu ajutorul conceptelor și ideilor inovatoare de cea mai înaltă calitate. Prin prezentări captivante, studii de caz reale și dezbateri interactive, toate într-o zi plină de know-how valoros și networking de calitate, participanții își pot duce expertiza la un nivel superior și vor putea descoperi tendințele care vor defini viitorul industriei.

Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul Big Idea Conference 2024 își propune să ofere o platformă unică de inspirație și schimb de experiențe între specialiști din marketing și nu numai, care încurajează comunicarea inedită în campaniile de success și promovează originalitatea îndrăzneață a pasionaților din domeniu.

 

STUDIU ÎN EXCLUSIVITATE

Advertising Reimagined: Breakthrough strategies and Channels of the Future

Împreună cu iSense Solutions, evenimentul prezintă în exclusivitate rezultatele unui studiu de piață despre percepția consumatorilor față de reclamele și publicitatea de astăzi, cu informații relevante care vor putea contribui la succesul campaniilor viitoare.

"Vom explora tendințele emergente ale reclamelor și ale elementelor cheie pentru a crea o reclamă de succes, prin găsirea mesajului potrivit și autentic și prin livrarea corectă a acestuia. Vom discuta despre impactul tehnologiei și al mediului digital asupra industriei publicitare, precum și despre modalitățile inovatoare de a atrage și fideliza consumatorii într-un peisaj concurențial tot mai aglomerat. Vom vedea care a fost evoluția de la publicitatea tradițională până la cumulul de informații din era digitală și cum această schimbare continuă să influențeze strategiile de marketing ale brand-urilor. Totodată, vom analiza modul în care creativitatea și storytelling-ul devin din ce în ce mai importante în conturarea unor campanii de advertising eficiente și memorabile", spune Laura Roșca, Qualitative Research Director, iSense Solutions.

Printre vorbitorii ediției, care sunt pregătiți să dezvolte aceste subiecte de ultimă oră, se numără: Anca Ungureanu (Marketing & Communication Director, UniCredit Bank), Alexandra Olaru (Director Legal & External Affairs, Vodafone România), Valer Hancaș (Corporate Affairs & Communication Director, Kaufland), Valentina Vesler (Head Of PR & Communication, Valvis Holding), Adrian Păsărică (Head Of Marketing, Orkla Foods), Răzvan Mătășel (Strategy & Growth Director, GMP&U), Sorin Psatta (Advertising Specialist), Adelina Plăeșu (Social Media & Digital Content Manager, BAT România), Călin Clej (Marketing Director, HONOR Technology), Raluca Dumitra (Head Of Marketing, eJobs România), Mihai Gongu (Chief Creative Officer, Cheil Centrade), Laura Nedelschi (Creative Director, GRF+), Laura Belc (Creative Director, The Geeks), Mugur Pătrașcu (Managing Partner, Screen Native), Laura Roșca (Qualitative Research Director, iSense Solutions), Ana Maria Diceanu (Founder & CEO, Brain 4 Strategy) și Ștefan Chirițescu (Chief Strategy Officer, McCann Worldgroup România).

Evenimentul este organizat exclusiv cu participarea în sala de conferință. 

Big Idea Conference 2024 este un eveniment organizat în parteneriat cu UniCredit Bank, Vodafone, AQUA Carpatica, glo, Siviero Maria și Asociația V3.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related