Lansarea BIC® Soleil Escape în România: O seară de răsfăț senzorial powered by The Parenthood Agency

Lansarea BIC® Soleil Escape în România: O seară de răsfăț senzorial powered by The Parenthood Agency

Lansarea Gamei BIC® Soleil Escape în România

BIC®, unul dintre liderii globali în produse de papetărie, brichete și aparate de ras, anunță lansarea gamei sale de aparate de ras BIC® Soleil Escape™ în România. Evenimentul de lansare a avut loc pe data de 26 Iunie 2024, în eleganta grădină a Hotelului Crown Plaza București, oferind invitaților o experiență senzorială unică.

Evenimentul de lansare a fost conceput pentru a reflecta pe deplin esența campaniei „Încântă-ți simțurile” cu noua gamă BIC®Soleil Escape, oferind invitaților o seară de neuitat. Atmosfera a fost încărcată de rafinament și relaxare, invitând participanții să își răsfețe simțurile prin activări speciale și un cadru plin de culoare și parfum.

Invitații au avut ocazia să-și exploreze creativitatea în cadrul unui atelier de brățări din flori naturale, sub îndrumarea unui florist experimentat. Această activitate a adus un strop de natură și prospețime, răsfățând simțurile cu miresme florale delicate inspirate de parfumurile mânerelor noii game BIC® Soleil Escape – lavandă, eucalipt, trandafir și magnolie.

De asemenea, au fost invitați să participe la o sesiune de mindful walking susținută de Andreea Raicu, urmată de un moment de sound healing oferit de Veronica Alexe. Ambele sesiuni au fost menite să aducă relaxare profundă și conectare cu sinele, evidențiind modul în care noile produse BIC® Soleil Escape răsfață simțurile atunci când ești prezent și atent în rutina ta zilnică.

Pe parcursul serii, invitații au fost încântați de sunetele melodioase ale harpei, care au adăugat un farmec aparte evenimentului. De asemenea, au petrecut timp de calitate împreună, bucurându-ne de mâncăruri delicioase și prosecco, ceea ce a creat o atmosferă perfectă pentru o seară cu adevărat relaxantă și plăcută.

„Ne-am propus să aducem brandul BIC® mai aproape de inima consumatorilor din România și să organizăm evenimentul de lansare în eleganta grădină a Hotelului Crown Plaza, o oază verde a capitalei. A fost un eveniment în care ne-am simțit răsfățați în adevăratul sens al cuvântului și am transformat rutina zilnică într-o evadare senzorială. Nimic nu se compară cu plăcerea de a descoperi momente de răsfăț acolo unde te aștepți mai puțin.”, declară Livia Ion, Group Account Director The Parenhood Agency.

Cu parfumuri delicate de lavandă și eucalipt sau trandafir și magnolie, BIC Soleil Escape™ este mai mult decât un simplu aparat de ras – este o evadare senzorială.

 

Detalii noua gamă BIC® Soleil Escape

Într-o lume în care fiecare zi este o cursă contra cronometru, BIC® Soleil Escape invită femeile să se oprească o clipă și să își ofere un moment de răsfăț. Noile produse Soleil Escape nu sunt doar un simple produse de îngrijire personală, sunt o invitație la un moment de liniște și prețuire de sine.

Mânerele parfumate ale noilor aparate BIC®Soleil Escape îți transformă dușul într-o experiență senzorială de neuitat, cu arome îmbietoare de lavandă și eucalipt sau trandafir și magnolie. Este acel mic răsfăț care transformă rutina zilnică într-un moment de pură plăcere. Este acel răsfăț care te face să te simți frumoasă, puternică și încrezătoare în fiecare zi.

 

INOVAȚIE PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ

Gama BIC Soleil Escape a fost creată pentru tine, femeia modernă care își dorește să se simtă tot timpul bine în pielea ei. Fiecare detaliu, de la lamele mobile și durabile până la mânerul curbat și confortabil, a fost conceput pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și comodă. BIC Soleil Escape™ este noul element esențial în rutina de îngrijire a femeilor.

Gama BIC® Soleil Escape include 2 variante de produse, BIC®Soleil Escape cu 3 lame și respectiv cu 5 lame.

BIC® Soleil Escape cu 3 lame:

  • Mâner parfumat cu lavandă și eucalipt
  • Benzi lubrifiante cu ulei de migdale
  • Cap pivotant și lame mobile extra durabile
  • Mâner curbat cu prindere moale
  • Disponibil în două culori diferite – mov și verde

BIC® Soleil Escape cu 5 lame:

  • Mâner parfumat cu trandafir și magnolie
  • Bandă lubrifiantă activată de apă 360° cu ulei de migdale
  • Cap pivotant și lame mobile durabile
  • Mâner curbat cu prindere moale, de culoare roz

Noua gama BIC®Soleil Escape promite o experiență senzorială care va transforma complet rutina zilnică de îngrijire a femeilor. Pentru că fiecare femeie merită să se simtă specială, în fiecare zi.

BIC este un lider mondial în producția de articole de papetărie, brichete și produse de îngrijire personală. Cu o istorie de peste 75 de ani, BIC® se angajează să ofere produse de înaltă calitate, sigure, la prețuri accesibile, produse esențiale recunoscute de toată lumea. Aparatele de ras BIC® sunt create atât pentru bărbați, cât și pentru femei, pentru o piele netedă și catifelată de fiecare dată, petru a crea un sentiment de ușurință și încântare în milioanele de momente care alcătuiesc experiența umană.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related