Echipa junioarelor Graffiti BBDO participa la Young Creatives

Diana Cristea si Adina Basag (Graffiti/BBDO) au castigat competitia organizata de Cannes Lions Romania, surclasand echipele DiCorporate (Alexandra Anghelache si Catalina Raileanu) si Safari (Stefan Gutue si Laszlo Kovacs).

Hotararea juriului in favoarea echipei Graffiti BBDO a fost bazata, in primul rand, pe pregatirea psihologica si documentarea cu privire la competitie, se spune in comunicatul Cannes Lions.

“Am ales, in cele din urma echipa Cristea-Basag, pentru ca, dincolo de atuul creativitatii, s-a dovedit a fi mai pregatita mental pentru competitia de la Cannes. Gestionarea stresului la care te obliga deadline-urile scurte, zi de zi, in agnetie, faptul ca stiau o multime de detalii despre competitia la care urmau sa participe si erau la zi cu ce se inamplase pe nisa aceasta in anii trecuti a determinat inclinarea balantei in favoarea lor”, a declarat Teodora Migdalovici, ambasadorul festivalului in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

diana predu
acum 16 ani
Felicitari! Bravo! Sunteti o echipa de aur! sunteti o echipa de nivel International! Oriunde ati merge in lume (Paris Londra sau New York) ati putea sa afiti realmente TOP WINNERS! Felicitari!


Branded


Related