Noi achitii HR la Babel Communications

Agentia de publicitate Babel Communications isi dezvolta departamentele de Media Buying, Client Service și PR prin noi achizitii in cadrul echipei. Noii membri sunt Iulia Prioteasa - Account Manager, Laura Ilie - Media Buying Director si Vlad Merticaru - PR Manager.

Iulia Prioteasa s-a alaturat recent echipei Babel Communications, in functia de Account Manager. Ea va derula conturile Akzo Nobel si Kontirom. Iulia Prioteasa are 24 de ani si a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari si Banci din cadrul Academiei de Studii Economice si cursurile "Dale Carnegie" in Statele Unite. Iulia vine in lumea publicitatii cu o experienta internationala de 4 ani in gestionarea proiectelor de relatii cu clientii. Inainte de lucra pentru Babel Communications a administrat in Washington DC relatia Faryna&Associates cu clientii sai din sectorul IT. Vorbeste foarte bine engleza, franceza si spaniola.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

SectiuneBranded


Related