Starcom castiga pitch-ul organizat de Sollers PPD

Pitch-ul organizat de Sollers PPD, unicul importator si distribuitor al produselor Diageo, a fost castigat de Starcom Romania. Potrivit unui comunicat de presa Leo Burnett, incepand din luna iulie agentia de comunicare va derula campanii pentru brandurile Johnnie Walker, Smirnoff, J&B, Baileys si Metaxa.

"Castigarea acestui cont a insemnat pentru compania noastra un challenge pe care ne bucuram ca l-am transformat intr-o colaborare pe termen lung. Propunerile strategice si creative inaintate de noi in cadul pitch-ului vor prinde contur in perioada imediat urmatoare, si suntem convinsi ca rezultatele vor fi foarte bune", a declarat Raul Man, Account Manager Starcom Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related