J&B lanseaza campania Start a party!

J&B, brandul numarul 1 mondial de "party whisky", lanseaza in Romania campania "Start a party!". Conceptul acestei campanii are la baza ideea ca o petrecere poate incepe oriunde, oricand si oricum. Nu este nevoie de un cadru anume, ci doar de atitudinea potrivita.

Campania J&B este lansata la nivel global in peste 20 de tari. In Romania, aceasta a inceput prin plasarea unor globuri uriase de petrecere in mall-urile din Bucuresti si continua cu evenimente inedite, sustinute prin publicitate in presa scrisa, comunicare on-line, prin promotii in cluburi si baruri si prin comunicare la punctele de vanzare, dezvoltate cu ajutorul agentiei Ogilvy Action Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated