Initiative doneaza 500 de carti de specialitate pentru viitorii profesionisti media

Cu ocazia lansarii editiei aniversare Media Fact Book #10, unicul ghid anual de media din Romania, Initiative a realizat o donatie de carte catre facultatile de specialitate din Bucuresti. Asumandu-si rolul de formator al pietei de media, Initiative a ales sa marcheze acest moment aniversar prin donatia a 500 de carti de specialitate - media, comunicare, advertising - catre biblioteca Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din Cadrul Universitatii Bucuresti si biblioteca Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

"Un comportament responsabil fata de comunitatea de specialisti, actuali si viitori, este un comportament responsabil fata de noi insine si fata de intreaga industrie media. Astfel de actiuni sunt mai mult decat gesturi frumoase pe care le faci din cand in cand. Sunt parte a misiunii noastre ca profesionisti si formatori ai domeniului", declara Veronica Savanciuc, Presedinte Initiative Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related