Studiu: Piata de publicitate din Europa Centrala si de Est va creste cu 20% anul acesta

Piata de publicitate din Europa Centrala si de Est va creste in acest an cu 19% fata de anul trecut si va ajunge la 19,3 miliarde de dolari, arata un studiu realizat de agentia Group M, cea mai mare companie din lume care ofera servicii de media, informeaza luni editia online a "Les Echos".

Regiunile care vor inregistra cele mai mari cresteri ale pietei de publicitate in acest an sunt, potrivit studiului, Europa de Est, America Latina si Asia - Pacific.

Studiul estimeaza ca, la nivel mondial, piata de publicitate va creste cu 6% in acest an si ca va ajunge, astfel, la valoarea de 433 de miliarde de dolari, iar anul viitor, piata de publicitate va creste cu 7% si va atinge valoarea de 462 de miliarde de dolari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related