Agentia romaneasca BDR Associates, doua nominalizari la International Business Awards

Agentia romaneasca de relatii publice BDR Associates a obtinut doua nominalizari, la categoriile "Cea mai buna agentie de PR" si "Cel mai bun program corporate de responsabilizare sociala din Europa", in finala competitiei International Business Awards 2007, care si-a anuntat luni castigatorii.

La categoria "Cea mai buna agentie de PR" au mai ajuns in finala agentii din SUA, Germania, China, Indonezia, Coreea de Sud si Bulgaria, iar castigatoare au fost desemnate agentiile Magna Carta Public Relations din Africa de Sud si Mmd Corporate din Cipru.

La categoria "Cel mai bun program corporate de responsabilizare sociala din Europa", agentia BDR Associates a fost nominalizata pentru programul Procter&Gamble "Invata sa faci diferenta". Castigatoare la aceasta categorie a fost desemnata compania germana DaimlerChrysler pentru programul "Mondialogo - Intercultural Dialogue and Exchange".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related