OgilvyAction lanseaza in Romania Last Mile Analytics

OgilvyAction a lansat in aceasta toamna un set de instrumente si servicii unice de planning strategic, grupate sub numele de "Last Mile Analytics", care confera agentiei o identitate clara si diferentiatoare, vizibila si in noua infatisare a site-ului global www.ogilvyaction.com.

Intr-o lume in care mediile de comunicare se fragmenteaza, iar indivizii sunt coplesiti de multitudinea produselor si alegerilor care li se ofera, sa castigi in zona denumita "The Last Mile" devine critic pentru succesul unei afaceri. Noile instrumente de analiza si planning strategic lansate de OgilvyAction ofera baza pentru a intelege momentele critice in care se formeaza deciziile de cumparare si pentru a genera idei care intervin exact in acele momente, in mod eficient si masurabil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related