Starcom Direct - divizia de marketing direct a companiei Starcom Romania

Starcom Romania si-a completat serviciile de comunicare integrata prin infiintarea unei noi divizii - Starcom Direct. Specializata pe direct marketing, Starcom Direct ofera servicii distincte de strategie, implementare de programe de comunicare directa si suport pentru campanii integrate de comunicare sau media. Gama completa a serviciilor pe care Starcom Direct le pune la dispozitia clientilor sai este alcatuita din: Strategii de comunicare integrata, Strategii de dezvoltare, actualizare sau calificare de baze de date de client sau prospecti si utilizarea lor in cadrul campaniilor de comunicare directa, Programe de generare de leaduri, Dezvoltarea de programe, implementarea si supervizarea de programe integrate complexe de comunicare directa folosind unul sau mai multe canale (direct mailing, fulfillment, call center, sms, web, e-mailing, mobile, interactive); Intocmirea de regulamente si alte documente legale de promotie si indeplinirea actiunilor legale necesare; Servicii de creatie specializata pentru programele de comunicare directa dezvoltate de catre noi; Analiza, monitorizare si raportare pentru actiuni proprii sau competitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related