Starcom a castigat contul de Marketing Direct al brandurilor Dacia si Renault

Agentia de comunicare Starcom Romania va gestiona contul de marketing direct pentru companiile Dacia si Renault, avand in sarcina atat strategia si implementarea programelor de comunicare directa, cat si strategia de dezvoltare si utilizare a bazelor de date.

Starcom Romania a castigat acest cont in urma unei licitatii de marketing direct organizata de companiile Dacia si Renault.

"Suntem incantati ca am gasit la Starcom o echipa profesionista, care ne-a convins prin strategie si creativitate. Managementul relatiei cu clientii (CRM) este un instrument vital pentru compania noastra, de aceea avem o echipa in-house specializata in on-line si off-line CRM, cu care Starcom va colabora indeaproape. In contextul fragmentarii mediilor conventionale si schimbarii comportamentului consumatorilor,suntem in cautarea celor mai eficiente metode de contact si de comunicare cu publicul nostru", a declarat Elena Buhus, Sef Departament Marketing Relational Dacia si Renault.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related