Zanul Bancii Transilvania il prezinta romanilor pe zanul Aegon

Cum celor de la Banca Transilvania le place sa fie cei mai buni in ceea ce fac, l-au trimis pe Zan in Olanda pentru a-l aduce pe cel mai bun specialist in pensii private. Astfel, Zanul s-a intors in Ardeal cu Aegon, unul din primii 10 specialisti din lume in asigurari si pensii si cu peste 40 milioane de clienti.

Next Advertising semneaza noua campanie TV pentru BT AEGON. Campania cuprinde o serie de 3 spoturi si se desfasoara in perioda 3 noiembrie 2007 - 17 ianuarie 2008.

Sunt pe lumea asta zani si zani. Unii zic cu mare usurinta "Da, stiu, ma pricep! Dati incoace, rezolv eu!" Zanul Bancii Transilvania, cand stie, rezolva, dar cand nu se pricepe de nota 10, cheama un specialist. Acum, ca sa gestioneze 2% din pensia romanilor, a adus un expert olandez: Aegon, care face pensii si asigurari de peste 100 de ani, pentru milioane de clienti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related