HBO & Lowe PR, un parteneriat de nota 10

Lowe Public Relations a creat campania aniversara HBO 10 ani; o petrecere speciala de aniversare a celor 10 ani: decoruri spectaculoase, experimentale, momente inedite si fete zambitoare, sub conceptul "HBO te invita sa petreci pe platoul de filmare!"

"Oaspetii HBO au fost poftiti sa se simta bine, fara sa aiba parte de scenarii batute in cuie; fiecare s-a distrat asa cum a simtit, noi doar le-am oferit coordonatele spatiale. Pana la urma, asta e toata ideea: HBO iti ofera momente de relaxare, pe care ti le croiesti dupa chipul si asemanarea ta. Daca esti romantic, stai acasa cu iubitul/ iubita si te uiti la un film de dragoste; daca esti vesel, vizionezi o comedie savuroasa impreuna cu gasca. Am transpus aceste idei in decoruri si momente metafora, in egala masura surprinzatoare si distractive. Speram ca am reusit sa transmitem emotii de calitate", spune Irina Catanchin, PR Manager la Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related