Din 15 februarie, agentiile isi pot inscrie case-urile pentru Effie 2008

Din 15 februarie 2008, incep inscrierile la cea de-a cincea editie a Effie, festivalul care premiaza eficienta campaniilor derulate de agentiile romanesti de publicitate in 2007. Potrivit unui comunicat de presa, perioada in care se pot inscrie case-urile de eficienta este cuprinsa intre 15 februarie - 1 mai 2008, Gala de Premiere urmand sa aiba loc pe 15 mai 2008.

Si anul acesta a fost introdusa o noua categorie in competitie. Daca anul trecut David vs Goliath si Renaissance au fost noutatile festivalului, editia din acest an propune categoria Sustained Success. Campaniile inscrise in cadrul acestei noi categorii, trebuie sa faca dovada succesului sustinut pe o perioada de minimum trei ani. Pemiul Sustained Success rasplateste eforturile depuse de agentie in vederea atingerii si mentinerii standardelor de performanta la nivel inalt. Rezultatele trebuie sa dateze din perioada ianuarie 2005 si sa includa si anul 2007.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related