Noi membri in echipa PROPAGANDA

In urma campaniei "New floor at Propaganda", departamentul Client Service si-a completat formula cu: Miruna Pop - Account Manager, Raluca Voinea - Account Executive si Andrei Tudorache - Account Junior.

Miruna Pop a lucrat la McCann Erickson ca Senior Account Executive, pentru conturi precum Vodafone si Radio 21. Miruna a lucrat si la MTV Romania si BRM Consulting.

Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, Miruna a participat la numeroase seminarii, workshop-uri si programe de specializare, atat in tara, cat si in strainatate.

Miruna si-a adjudecat o serie de diplome la concursurile la care a participat, dintre care: premiul intai la Olimpiadele Comunicarii, Sectiunea Advertising si premiul intai, castigat 3 ani consecutiv la "Sesiunea de comunicari stiintifice" organizata de Ministerul Educatiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related