Mediaedge:cia Romania va administra contul de media al BCR

In urma unei evaluari, Mediaedge:cia Romania a fost desemnata agentia care se va ocupa de planificarea si implementarea media a contului BCR, parte a grupului Erste, incepand cu luna mai.

Mediaedge:cia (MEC) ofera servicii de planificare, cumparare si implementare a comunicarii media cat si strategii de analiza a profilului consumatorului si eficientei investitiei. Ca extensie a serviciilor de comunicare, divizia specializata MEC Interaction ofera servicii de consultanta si implementare in proiecte de promovare online. Divizia specializata Media Lab ofera consultanta in proiecte de cercetare, dezvoltare si consultanta strategica. Divizia specializata MEC Access ofera consultanta in implementarea de parteneriate si sponsorizari de evenimente cu ajutorul unor platforme de comunicare in diverse domenii precum: arta, social, celebritati, cinematografie, divertisment, sport si muzica. Divizia specializata MEC Retail ofera consultanta in proiecte specializate in domeniul retailului modern.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related