Cosmote primeste doua trofee EFFIE

COSMOTE a primit doua premii EFFIE decernate pentru cele mai eficiente campanii de marketing, care au avut rezultate deosebite in sectorul de telecomunicatii in anul 2007. COSMOTE a fost cel mai premiat brand in cadrul editiei de anul trecut, primind 3 trofee EFFIE.

Anul acesta, COSMOTE a primit un Silver EFFIE in categoria Telecom, pentru campania "MMS" si un Bronze EFFIE pentru campania "Pink", in categoria Promotions Non-FMCG Services. Campania MMS a fost, de asemenea, votata cea mai buna campanie TV in cursul acestui an, la competitia online BestAds.
"Ne bucura ca si anul acesta campaniile noastre au obtinut aprecierea consumatorilor si recunoasterea specialistilor care au acordat aceste premii.

COSMOTE a fost operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de clienti in 2007, iar acest lucru se datoreaza eficientei campaniilor derulate anul trecut", a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare COSMOTE Romania.

Cele doua campanii castigatoare au fost elaborate in anul 2007 de catre echipa de Marketing si Comunicare COSMOTE Romania, impreuna cu agentia de publicitate Cohn&Jansen|Ashley&Holmes.

Premiile EFFIE sunt acordate ca recunoastere pentru strategii eficiente si idei creative care contribuie la realizarea obiectivelor de marketing, in baza rezultatelor calculate riguros si obiectiv. Pentru mai multe informatii despre Premiile EFFIE, accesati website-ul www.effie.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Diana Caracota
acum 15 ani
congrats!
Ioana Gligor
acum 15 ani
sinteti foarte tari, ati facut din cosmote ceva ce nu credea nimeni ca se poate face; bravo !


Branded


Related