Primul spot "made in Romania" pentru Orbit Professional poarta semnatura Graffiti BBDO

Wrigley si Graffiti BBDO au creat prima campanie TV 100% romaneasca pentru brandul Orbit Professional.

Cel mai nou concept creativ pentru gama Orbit Professional - guma de mestecat experta in curatarea dintilor - aduce consumatorul in Chickadee Spa, primul spatiu specializat in curatarea danturii cu angajati adusi din regnul animal.

"Ne-am dorit sa cream ceva nou si diferit pentru prima campanie Orbit Professional facuta in Romania. Asta a fost singurul 'mandatory' din brief... bineinteles, alaturi de mesajul profesionist in curatarea dintilor", povesteste Dan Stanescu, copywriterul campaniei. "Astfel, ce am facut a fost sa construim o experienta minunat de suprarealista pentru cei ce vor dinti curati oriunde si oricand. S-a intamplat ca aceasta experienta alternativa sa existe deja in natura, in forma animalelor sanitare - noi am luat-o, am institutionalizat-o si le-am dat pasarilor si pestilor 'job-uri' pentru care le-am si platit. Ele trebuiau doar sa-si ofere serviciile de curatare amatorilor de experiente interesante si sa demonstreze ca, daca Chickadee Spa este ultima fita, Orbit Professional este sigur cel mai eficient trend in curatarea dintilor", explica Dan Stanescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Pozitii

SectiuneRelated