Idea Forum - forumul ideilor in new marketing, advertising si new media

In perioada 10-11 iunie va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Idea Forum, conferinta ce va urmari pe parcursul a doua zile cele mai inovative idei, concepte si tendinte din new marketing, advertising, new media. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu Pepsi, Lipton si Graffiti BBDO si va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Prima zi a evenimentului, 10 iunie, va fi dedicata unei serii de conferinte care isi propun sa abordeze subiecte de actualitate pentru industria comunicarii precum noile tendinte din marketing, metode de trendspotting, in ce consta succesul unui brand si care este influenta culturii populare asupra acestuia, cum sa creem campanii cu impact si care sunt strategiile care asigura o comunicare eficienta cu consumatorii. Cea de-a treia sesiune de conferinte are ca scop dezbaterea rolului noilor media in dezvoltarea brandurilor, care sunt cele mai eficiente modalitati de targetare a consumatorilor prin intermediul new media, dar si care este relatia dintre media traditionale si noile media, din punctul de vedere al strategiilor de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related